Termékek - telefon
 
 

Termékek - VOIP telefoniához:

Megnevezés Nettó
egységár
LinkPro ITG-SH2400 FXS GW 349 900 Ft
24 analóg port H.323, SIP v1 (RFC2543), SIP v2 (RFC3261) gateway
 
LINKSYS PAP2T VOIP TELEFON ADAPTER (ATA) 13 000 Ft
14 000 Ft
Szélessávú hálózatokon használható VoIP telefon adapter. A készülék szélessávú internet előfizetéssel használható és két analóg telefon vagy analóg telefon-alközpont csatlakoztatható hozzá. A készüléket VoIP 3G vagy Bérközpont csomagok megrendelése esetén felprogramozva küldjük ki, az ár tartalmazza a felprogramozás költségét is.
 
Linksys SPA901 13 500 Ft
Egy vonalas kis irodai vagy otthoni VoIP telefonkészülék. közvetlenül VoIP Bérközpont szolgáltatással vagy VNM VoIP telefonközponttal is használható. A beállítást a web-alapú menü segíti.
 
LINKSYS SPA921 21 800 Ft

Egy Ethernet porttal rendelkező VoIP telefonkészülék. Kihangosítható, kijelzi a hívó azonosítóját, hívásvárakoztatás, konferencia és további extra szolgáltatások. Egyszerűen telepíthető és használható. A beállítást és használatot a telefon saját nagyméretű LCD kijelzője, menürendszere és a web-alapú menüje segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén.
A készüléket VoIP 3G vagy Bérközpont csomagok megrendelése esetén felprogramozva küldjük ki, az ár tartalmazza a felprogramozás költségét is.

 

 
LINKSYS SPA922 28 000 Ft

Két Ethernet porttal rendelkező VoIP telefonkészülék. Kihangosítható, kijelzi a hívó azonosítóját, hívásvárakoztatás, konferencia és további extra szolgáltatások. Egyszerűen telepíthető és használható. A beállítást és használatot a telefon saját nagyméretű LCD kijelzője, menürendszere és a web-alapú menüje segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén.
A készüléket VoIP 3G vagy Bérközpont csomagok megrendelése esetén felprogramozva küldjük ki, az ár tartalmazza a felprogramozás és a TÁPEGYSÉG költségét is.


 
LINKSYS Tápegység 5V/2A 2 300 Ft
Adapter a Linksys VoIP készülékekhez. Tartalékba vagy PoE-s eszközökhöz.
 
Portech VoIP GSM Adapter 1 port 99 800 Ft
120 000 Ft
A PORTech VOIP GSM adapterek a legegyszerűbb megoldást nyújtja a különböző kommunikációs hálózatok összekapcsolására (VoIP, GSM). Az MV-370 VoIP GSM átjáróval egyaránt kezdeményezhetünk VoIP-GSM és GSM-VoIP irányú hívásokat is.
 
Portech VoIP GSM Adapter 2 port 152 500 Ft
A PORTech VOIP GSM adapterek a legegyszerűbb megoldást nyújtja a különböző kommunikációs hálózatok összekapcsolására (VoIP, GSM). Az MV-372 VoIP GSM átjáróval egyaránt kezdeményezhetünk VoIP-GSM és GSM-VoIP irányú hívásokat is.
 
TOPCOM 1PORT VOIP TELEFON ADAPTER (ATA) 9 500 Ft
10 500 Ft
TopCOM 1port VoIP telefon adapter (ATA) Szélessávú hálózatokon használható VoIP telefon adapter. A készülék szélessávú internet előfizetéssel használható és egy analóg telefon vagy analóg telefon-alközpont csatlakoztatható hozzá.
A készüléket VoIP 3G vagy Bérközpont csomagok megrendelése esetén felprogramozva küldjük ki, az ár tartalmazza a felprogramozás költségét is.
 
VNM maxiPBX Telefonközpont 380 000 Ft

VNM maxiPBX voip nagyközpontok, a telefonközpontok Hot Rod-jai. Egyedi igényeidnek megfelelően méretezve és paraméterezve készítjük el, és brutális teljesítménnyel bírnak.

Részletek

 
VNM MINIPBX. AZ IRODAI VOIP TELEFONKÖZPONT 195 000 Ft

A VNM miniPBX egy VoIP irodai telefonközpont, melyet kifejezetten irodai felhasználásra fejlesztettük ki.
Ez a kisközpont akár több száz voip mellék és voip fővonal kezelésére képes. Felkészítettük minden olyan funkcióra, amire szükséged lehet egy irodai környezetben, sőt számtalan "nagyközponti" tulajdonsággal is felruháztuk.

Részletek

 

Mikroweb Internet © 2009 | Bérelt vonal | Szimmetrikus, mikrohullámú internet | Webláda