Szolgáltatások
 
 


Vezeték nélküli Internet szolgáltatás

Vezeték nélküli gerinchálózatunk egyre bővülő területi lefedettséggel teszi lehetővé Internet szolgáltatás nyújtását a legkülönbözőbb igények kielégítésére. Kábeltől, telefonvonaltól független elérést tudunk nyújtani magánszemélyeknek már havi 3300 Ft átalánydíjért, üzleti és intézményi előfizetőinknek pedig akár 8 MBit/s sávszélességű bérelt vonali igényét is ki tudjuk elégíteni.


VOIP telefon szolgáltatások

VOIP telefon szolgáltatásunkat az ország bármely pontján, tetszőleges szélessávú Internet kapcsolaton keresztül igénybe veheti. Hűségszerződés és kapcsolási díj nincs. Alacsony havidíjak és percdíjak. Minden előfizetéshez a földrajzi helynek megfelelő vezetékes telefonszámot biztosítunk, meglevő telefonszámait megtarthatja.
 


IP alapú kamerás megoldások

Cégek, hivatalok, önkormányzatok és magánszemélyek megbízásából foglalkozunk biztonságtechnikai, vagyonvédelmi, vagy bűnmegelőzési célokkal kamera rendszerek telepítésével és üzemeltetésével. A kamerás megfigyelés történhet akár több telephely öközött is rádiós hálózatunk segítségével, vagy közterületek esetében az illetékes rendőrkapitányságon történő adatrögzítéssel. Vállaljuk internetes közvetítését és üzemeltetését is.

 


Rendezvény Internet

Rendezvények, sportesemények világhálóra kapcsolását vezeték nélküli kapcsolat segítségével biztosítjuk, beleértve az online közvetítést, és az Internet hozzáférést az ideiglenes helyszínenr a "vezetékes" telefonálást fillérekért Amerikába, vagy akár a faxolást.
 


Szerver hoszting, tárhely, domén, email-szolgáltatások

Közvetlen optikai kábeles BIX csatlakozással rendelkező szerverszobánkban vállaljuk szerverek elhelyezését, saját webszervereinken tárhely biztosítását, Domén regisztrációt, email fiókok kezelését

 

Mikroweb Internet © 2009 | Bérelt vonal | Szimmetrikus, mikrohullámú internet | Webláda