Kamera rendszerek
 


Építési projektek, külterületek kamerás megfigyelése

Építési projektek kamerás megfigyelése és dokumentálása során egy sor olyan szempont merül fel, melyeket a "boltból" egyszerűen összevásárolt kellékekből nem lehet ideálisan megoldani. Ezért összeállítottunk és kifejlesztettünk egy olyan rendszert, melyet az ebben a felhasználói körben jellemzően megjelenő igények minél hatékonyabb kielégítésére optimalizáltunk.Közterületek megfigyelő rendszerei

A közbiztonság javításának egyik legköltséghatékonyabb módja, ha a fontosabb közterületeken biztonsági kamerákat telepítenek és üzemeltetnek. Ez egyrészt elrettenti a bűn elkövetőit, másrészt, ha mégis megtörtént valamilyen bűncselekmény, a rögzített felvételek alapján az erre hivatott szervek könnyebben megtalálhatják az elkövetőket.


 


Élő webes közvetítés (live broadcast)

Rendezvények megszervezésekor, lebonyolításakor egyre gyakrabban merül fel annak az igénye, hogy az ott történteket élőben is figyelemmel kísérhesse az Interneten keresztül bárki, aki valamely okból nem tudott elmenni. Ez az ok lehet például az is, hogy éppen egy másik földrészen tartózkodik. Az adatátvitel történhet nagy sebességű Mikroweb vezeték nélküli bérelt vonalon, vagy mobil Interneten keresztül is.


 


Kamera rendszer bérleti konstrukcióban

Ha telephelyi, külterületi, ipari, vagy közterületi professzionális biztonsági kamera rendszert szeretne létesíteni, vagy bővíteni, nem szükséges, hogy hosszadalmas és bonyolult tervezést és előkészítést követően, nagyösszegű beruházásként valósítsa meg, mivel biztonságtechnikai partnereinken keresztül mindezt kedvező áron, bérleti konstrukcióban kínáljuk. Megrendelőinknek nem kell mást tenni, mint a velünk történő egyeztetés során biztosítani a kamerák felszereléséhez szükséges helyszíneket és az áramvétel lehetőségét.

 
   

 

Mikroweb Internet © 2009 | Bérelt vonal | Szimmetrikus, mikrohullámú internet | Webláda